Meteen naar de inhoud
Home » Playstation 5 all digital

Playstation 5 all digital

Net als bij zijn voorganger komt er ook bij de PS5 een all Digital variant. Tijdens de presentatie van Sony werden beide versies van de nieuwe console aangekondigd. In grote lijnen zijn beide spelcomputers hetzelfde. Op het eerste oog lijken beide consoles ook op elkaar. Toch zijn er een aantal verschillen die interessant zijn om te weten!

ps5 all digital

Design

Eerlijk is eerlijk, als we kijken naar het design van de nieuwe PS5 dan ziet deze er weer verzorgd uit. Tijdens de presentatie werd de nieuwe console staande gepresenteerd. Wij verwachten daarom ook dat dit de manier is om hem te displayen en te gebruiken. Het design bestaat uit 2 kleuren en dit geeft hem een zeer moderne uitstraling en past hierdoor goed bij ieder interieur. Naast de white variant is hij ook in het zwart verkrijgbaar.

PS5 All Digital

Net als bij zijn voorganger komt er ook bij de PS5 een all Digital variant. Tijdens de presentatie van Sony zijn beide versies van de nieuwe console aangekondigd. In grote lijnen zijn beide spelcomputers hetzelfde. Op het eerste oog lijken beide consoles ook op elkaar. Tijdens de presentatie kwamen er twee grote verschillen tussen de PS5 All Digital en de reguliere Playstation 5. Allereerst, je kunt met deze console alleen maar games downloaden. Hierdoor heb je geen last meer van rondslingerde spellen. Ook bespaart dit wat ruimte in de kast, maar je hebt wel veel geheugen nodig op je Playstation. Dit betekent dus dat de PS5 all digital wordt geleverd zonder ingebouwde 4k Blu -Ray disc drive. Ten tweede, de prijs. Hoewel de prijs van de PS5 all Digital nog niet bekend is op het moment van schrijven, zal deze naar verwachting zo’n 100 dollar lager liggen dan de reguliere variant. Hiermee komt de verwachte verkoopprijs rond de 400 euro. De PS5 all digital wordt dé grote concurrent van de Microsoft XBOX S series.