Meteen naar de inhoud
Home » Alle PS5 deals

Alle PS5 deals

Ben jij opzoek naar de beste PS5 deals? Dan ben je hier bij ons aan het goede adres. Wij houden  24-7 de beste deals voor de nieuwe Playstation 5 in de gaten, allemaal zodat jij dit niet meer hoeft te doen! De PS5 komt in twee varianten. De PS5 en de PS5 All Digital komen uit op 19 november 2020, vlak voor de feestdagen. Dit is voor de meeste winkeliers natuurlijk het beste moment om te gaan stunten met aanbiedingen. De vraag is of er met stevige kortingen op de PS5 gestrooid gaan worden. Eerlijk gezegd lijkt ons dat niet zo waarschijnlijk. Maar er zal ongetwijfeld gestunt gaan worden met mooie bundels. Bij PS5-aanbieding.nl houden wij de beste deals in de gaten. Hieronder alvast een voorproefje wat je kunt verwachten.

black friday

Black Friday deals PS5

Ben jij opzoek naar de beste Black Friday deals voor de PS5?  Ieder jaar is er een Black Friday deal rondom het einde van het jaar. Voor komend jaar staat de Black Friday gepland op 27 november 2020. Vaak beginnen de grote (online) warenhuizen al een week voor deze datum te stunten met prijzen en geven hoge kortingen. Ben jij benieuwd of er een goede Black Friday deal is voor de PS5 houd dan deze pagina in de gaten voor de beste aanbiedingen. Of de winkeliers daadwerkelijk met PS5 Black Friday aanbiedingen gaan strooien is nog maar de vraag. Wel verwachten wij veel concurrentie op de PS5 bundel deals. Op PS5-aanbieding.nl zorgen wij dagelijks voor een update waar jij jouw de beste deal en de goedkoopste PS5 kunt scoren!

Geschiedenis Black Friday

Black Friday is is overgewaaid vanuit de VS en over de oorspronkelijk herkomst bestaan verschillende verhalen. Het ene verhaal gaat terug naar Philadelphia in de jaren ‘60. Hier gaat het verhaal dat het er op de straten “zwart” zag van de mensen vanwege de grote drukte voor Thanksgiving. Een ander verhaal gaat dat de grote warenhuizen rond deze periode van het jaar uit de “rode cijfers” en in de “zwarte cijfers” doken vanwege de drukte rondom Thanksgiving. De warenhuizen maakten veel reclame tijdens de parades voor Thanksgiving en besloten hierom te stunten met prijzen om nog meer sales te maken. Hoe dan ook deze periode staat altijd garant voor de beste deals en goede kortingen op diverse producten. Wij verwachten dat de release date voor de nieuwe PS5 voor Black Friday zal zijn, maar of deze dan ook gelijk in de aanbieding gaat is nog maar de vraag. Zorg er dus voor dat je er op tijd bij bent want wie weet scoor jij deze fantastische nieuwe gameconsole voor een prikkie!

Sinterklaas deals PS5

Het is natuurlijk niet voor niets dat ieder jaar nieuwe Playstation games worden uitgebracht rond het einde van het jaar. In de Verenigde Staten is er dan Thanksgiving en bij ons in Nederland viert men Sinterklaas. Bij uitstek is een goede game zoals; Call of Duty Black Ops Cold War, Grand theft Auto of de nieuwste Fifa geschikt om als Sinterklaas cadeau te geven. Deze games worden ieder jaar rond de feestdagen uitgebracht. Dit jaar wordt de nieuwe PS5 verwacht, een ultiem kado voor de gulle Sinterklaas.  Wij verwachten dan ook dat er ook dit jaar weer een aantal aantrekkelijke Sinterklaas deals voor de PS5 te vinden zijn. Op PS5-aanbieding.nl houden wij iedere dag de aanbiedingen in de gaten zodat jij de allerbeste deals voor jouw favoriete gameconsole krijgt.

Kerst cadeau

Moet jij nog een Kerst cadeau in huis halen? Tijdens de Kerst zullen de winkels nog een laatste maal proberen zoveel mogelijk sales te genereren voor het einde van het jaar. Hierdoor kunnen de winkels gaan stunten met prijzen. Voor een ultiem Kerst cadeau ben je hier op het juiste adres. De nieuwe PS5 zal naar verwachting eind 2020 uitkomen waardoor het een perfect kado is voor Kerst.  Toegegeven, hij is misschien wat prijzig voor een cadeau voor kerst, maar je maakt er wel iemand erg gelukkig mee! Deze nieuwe spelcomputer is de hype van de game wereld en brengt online gamen op een heel nieuw level. Wil je de beste PS5 aanbieding? Bekijk hier het volledig aanbod.