Meteen naar de inhoud
Home » Games PS5

Games PS5

Op deze pagina vind je alles over de nieuste games van de PS5. Onder aan de pagina volgt een lijst* met alle verwachte uitgebrachte games in 2020 en begin 2021. De reeds uitgebrachte games voor de PS4 zijn backward competitable. Dit betekent dat de games op zowel de nieuwe als oude console zullen blijven werken. Omdat Sony lang heeft gewacht het bekend maken van de release datum hebben veel game creators de games gebaseerd op de PS4 console. Hierdoor is de verwachting dat de meeste spellen voorlopig nog goed zullen draaien op de Playstation 5.

PSN

Top 5 PS5 games:

De hele game community kijkt al lange tijd uit naar de nieuwe console van Sony. Er is al veel over gehoord en nog veel meer over geschreven. Een aantal dingen kunnen we al met zekerheid zeggen. En dat zijn de games die uit gaan komen voor de Playstation 5. Hieronder vind je de hele lijst met spellen die worden uitgebracht het komend jaar of het jaar erop. Omdat jij, net als wij, niet kunnen kiezen hebben wij een top 5 gemaakt (in willekeurige volgorde!) waar wij als liefhebber ontzettend naar uitkijken!

We begrijpen dat smaken verschillen dus wees niet teleurgesteld als jouw favoriete game er (nog) niet tussen staat:

Spider Man: Miles Morales

 • Verwachte releasedatum: najaar 2020
 • Alleen verkrijgbaar op PS5
 • Uitgever: Insomniac

Met de Spiderman game heeft Insomniac een homerun geslagen! Het is een van de beste games van de huidige generatie. Na dit succes hebben zij kenbaar gemaakt om de nieuwe Spiderman Miles Morales uit te brengen exclusief voor de PS5. Dit betekent dat de game volledig zal werken op de nieuwe console en controllers met bijbehorende features. Tijdens de introductie van de game werden de liefhebbers omver geblazen. Hierom liggen onze verwachtingen zeer hoog voor deze game! Zodra deze beschikbaar is vind je hier op PS5-aanbieding.nl de beste aanbiedingen en deals met deze fantastische game.

Rainbow Six: Siege

 • Verwachte releasedatum: najaar 2020
 • Verkrijgbaar voor: Xbox Series X, PS4, Xbox One en PC
 • Uitgever: Ubisoft

Hoewel dit niet perse een PS5 game is hebben wij hem toch meegenomen in onze top 5. Deze game heeft veel aan populariteit gewonnen en is na al die jaren nog steeds ongekend populair. Omdat de game is uitgebracht voor de PS4 zal deze ook werken op de PS5 console. Voor de paar mensen die Rainbow Six nog niet kennen; het is een tactisch spel met vele gameplays waarin met jouw team de tegenstander probeert te slaan. Dankzij het doorslaande succes van Rainbow Six Siege is ervoor gekozen om deze ook compatible te maken voor de nieuwe generatie game consoles.

FIFA 21

 • Verwachte releasedatum: Najaar 2020
 • Verkrijgbaar voor: PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One en PC
 • Uitgever: EA Sports

FIFA 21 mag natuurlijk niet ontbreken aan een top 5 games voor de nieuwe Playstation 5. Deze meest populaire voetbalspel komt ieder jaar rond november uit. Hiermee kun je weer genieten van alle nieuwe sterren bij hun nieuwe clubs. Hoewel EA nog niet officieel kenbaar heeft gemaakt dat de game uitgebracht wordt voor PS5 kunnen wij niet indenken dat zij achter zullen blijven. Dankzij het grote en sterke team wat erachter deze fantastische game schuilt is het onwaarschijnlijk dat jij FIFA 21 niet kunt spelen op jouw nieuwe console!

Assassin’s Creed: Valhalla

 • Verwachte releasedatum: Najaar 2020
 • Verkrijgbaar voor: PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One en PC
 • Uitgever: Ubisoft

De nieuwe Assassin’s Creed speelt zich voor het eerst in de geschiedenis af van de 9e eeuw in Engeland. Tijdens dit tijdperk streden de vele koninkrijken en Vikingen om de macht van het land. Met jouw character kun jij jouw clan leiden tot aan de top van de heerschappij. De game beschikt over de nieuwe vechtsystemen en het unieke aan deze game is dat vrijwel iedere beslissing, groot of klein, invloed kan hebben op de verdere gameplay. Zeker gezien de voorgaande versies zijn de verwachtingen torenhoog! Wij kijken er in ieder geval naar uit!

Resident Evil 8

 • Verwachte releasedatum: 2021
 • Verkrijgbaar op: nog onbekend, maar zeker PS5
 • Uitgever: Square EniX

Dit spannende vervolg op de voorgaande versies belooft weer een waar spektakel. De makers hebben nog geen officiële datum voor release vrijgegeven. Wel hebben de makers aangegeven dat het spel geschikt zal zijn voor de PS5. Verwachting is 2021.. Zodra er meer over bekend is zullen wij dit jou hier laten weten!

Alle PS 5 games

*Deze lijst is met zorg opgesteld, maar het kan voorkomen dat er spellen ontbreken. Hierom kunnen aan onderstaande lijst geen rechten worden ontleend.