Meteen naar de inhoud
Home » Gamestoel

Gamestoel

Een gamestoel kopen? Een goede gamestoel is belangrijk. Zeker als je een fanatieke gamer bent, kun je niet zonder een goede gamestoel of gaming chair. Wij begrijpen als geen ander dat je al snel een paar uur achter elkaar zit te gamen. Een goede houding is daarom cruciaal. Er is een groot aanbod verschillende gamestoelen. Alle gamestoelen, of “gaming chairs”, zijn speciaal ontworpen om lang te kunnen gamen op een verantwoorde manier. Gamestoelen zorgen voor een betere houding tijdens het gamen. Met een comfortabele gamestoel voorkom je klachten tijdens het gamen. Ben je op zoek naar de beste aanbieding? Direct naar de beste deal >>>

Gamestoel

Gamestoel kopen

Op zoek naar de beste gamestoel? Wij geven jou wat tips & tricks bij het uitzoeken van de beste gaming stoel. Op deze manier kun jij urenlang gamen zonder last van je rug te krijgen. Maar waar moet je allemaal op letten bij het uitzoeken van een goede gaming stoel? Met ons stappenplan vind je meteen de gamestoel die bij jou past:

 1. Waar wil je de stoel voor gebruiken?
 2. De prijs, wat is je budget?
 3. Wat zijn de specificaties en eigenschappen?
 4. Het uiterlijk van de gaming stoel.

Waar ga je de stoel voor gebruiken?

Gebruik je de stoel alleen om te gamen? Of gebruik je de stoel ook als bureau gamestoel? En hoeveel uur per week game jij gemiddeld? Als je veel games speelt, of naast het gamen ook nog achter je bureau aan het werk bent, wil je misschien een betere stoel. Zit je slechts af en toe achter je gameconsole of pc? Dan kun je voor een goedkope stoel kiezen. Ook zijn er speciale gamestoelen voor verschillende soorten games. Zo is er bijvoorbeeld een gamestoel voor race spellen, maar ook kun je voor een gewone bureaustoel gaan.

De prijs van een gaming chair

Uiteraard is de prijs ook heel belangrijk bij het uitzoeken van een gaming stoel. Gamestoelen zijn er in alle prijsklassen. Van goedkope gamestoelen tot de duurdere. Hoeveel jij uit wil geven aan jouw ideale gamestoel is natuurlijk geheel aan jou. Wij adviseren om niet alleen op de prijs te letten, maar ook op de specificaties.

De eigenschappen/specificaties

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een nieuwe gaming stoel? Gamestoelen hebben verschillende eigenschappen en zijn er in alle soorten en maten. Grofweg zijn er een aantal zaken waar je op moet letten bij de aanschaf van de beste bureaustoel voor gaming:

 • Verstelbaarheid; Een verstelbare stoel zorgt ervoor dat je de stoel helemaal naar jouw wensen kunt instellen.
 • Soort gamestoel (Bureaustoel, race-stoel, gaming stoel).
 • Opbergbare gamestoel (inklapbare gamestoel).
 • De vulling van de stoel (hoe comfortabel zit de stoel).
 • De afmetingen; Is de gaming stoel geschikt voor jou?
 • Elleboogsteun gamestoel; Bijna alle gaming stoelen hebben een verstelbare elleboogsteun.


Het uiterlijk

Uiteraard wil het oog ook wat. Ben je op zoek naar een rode gaming stoel of juist een zwarte gaming stoel? Of misschien heb je jouw favoriete Twitch streamer wel zien gamen op een stoel die je onwijs gaaf vindt! Uiteraard is dit geheel jouw eigen voorkeur en smaak. Er zijn zoveel gamestoelen dat je eigenlijk altijd wel de game bureaustoel van jouw dromen vindt.

Ergonomische gamestoel

De stoelen zijn speciaal ontworpen om jou een zo goed mogelijke houding te laten aannemen. Op deze manier voorkom je klachten. Rugklachten door het gamen of werken kunnen behoorlijk vervelend zijn. Daarom zijn de stoelen zó ontworpen dat ze jou een zo goed mogelijke houding laten aannemen. Dit doen ze onder andere door speciaal ontworpen stoelen met verstelbare rugleuning en elleboogsteun. Zo zit je niet alleen tijdens het gamen op een goede stoel, maar ook tijdens het werken.

Merken gamestoel

Er zijn verschillende merken gaming stoelen. We hebben voor jou een aantal bekende op een rijtje gezet. De bekende merken gamestoel:

 • Trust
 • DXRacer
 • MSI gaming chair
 • QWARE
 • Corsair
 • Speedlink
 • GTG
 • Playseat
 • GXT

Gamestoel prijs vergelijken

Op zoek naar de beste prijs voor jouw gaming stoel? Wij hebben voor jou de prijzen vergeleken van alle bekende merken gamestoel.

Goedkope gamestoel kopen

Op zoek naar een goedkope gamestoel voor de beste prijs? Wij hebben voor jou wat toppers op een rijtje gezet voor een scherpe prijs en waar je nog jarenlang plezier van zult hebben! Je vindt de beste deal bij één van onze partners:

Overige accessoires

Ben je op zoek naar andere gaming accessoires? Er zijn tal van PS5 accessoires die jouw game-ervaring naar een hoger level tillen. Met extra accessoires voor jouw PS5 zorg je voor een intensere beleving tijdens het gamen. Enkele voorbeelden: