Meteen naar de inhoud
Home » Playstation Plus

Playstation Plus

Het Playstation Network (PSN) is voor het eerst in 2006 geïntroduceerd. Hiermee is de bakermat gelegd voor het huidige online gamen. Binnen deze online winkel van Playstation kun jij onder andere de nieuwste games downloaden, leuke films downlanden of kopen, gadgets kopen en nog  veel meer. Binnen het Playstation Network is er Playstation plus waarmee jij toegang krijgt tot de online multiplayer games van jouw favoriete console. Ook voor de nieuwe games voor de PS5 zul je Playstation Plus moeten hebben wanneer je online wilt gamen. In dit artikel laten wij jou de voordelen zien en waar je de beste aanbiedingen kunt scoren!

Playstation Plus

Voordelen

We zeiden het net al even maar het PSN biedt vele voordelen. Zo kun jij bijvoorbeeld In de Playstation store een pre order plaatsen voor toekomstige games, films downloaden, accessoires aanschaffen zoals de PSVR en dagelijks de beste aanbiedingen bekijken op de laatste games. 

Een veel gehoord nadeel is dat het PSN, tenminste het online gamen via Playstation Plus duur zal zijn vergelijken met bijvoorbeeld de Xbox. Echter, het PS network is een betrouwbaar netwerk en heeft relatief weinig storingen. Dit stelt jou als gamer in staat om altijd en overal de beste kwaliteit games te kunnen spelen. 

Waar kopen

Je kunt op verschillende manieren Playstation Plus kopen. Zo vind je bij de meeste sigarenwinkel of supermarkten de cadeaukaarten prepaid kaarten vinden. Deze kaarten kun je vervolgens besteden in de PSN store. In deze store kun je overigens ook gemakkelijk online jouw lidmaatschap verlengen. Toch zijn er ook redenen om goed te vergelijken. Want bij het aanschaffen van PS Plus krijg je meer dan alleen maar toegang tot jouw favoriete online game. Zo heb je ook toegang tot een aantal gratis beschikbaar gestelde games die maandelijks wisselen. Daarnaast zijn er afhankelijk van het seizoen diverse combinatie aanbiedingen met populaire games zoals Fortnite. Zo zijn er celebration pakketten met PS Plus en Fortnite waarmee jij unieke features kunt downloaden voor jouw favoriete character in Fortnite. 

Voordelige Playstation Plus aanbiedingen

Wanneer jouw lidmaatschap op Playstation Plus verlopen is probeer dan altijd goed te kijken naar de beste aanbiedingen. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om in de official Playstation Network store jouw lidmaatschap te verlengen. Daarnaast zijn er vaak combi deals of de zogenaamde celebration pakketten zoals die met Fortnite of Apex. Waardoor je net even wat extra’s krijgt. Zie hieronder de beste deals voor goedkoop PS Plus verlengen;

PSN Plus nu vanaf 5 euro per maand!

PS5 en Playstation Plus

De nieuwe PS5 komt in twee varianten. De ene is inclusief een 4k blu ray disk player en de andere niet. Wanneer jij voor de PS5 all Digital gaat dan zul je via het Playstation Network jouw games moeten downloaden. Om te voorkomen dat jouw lidmaatschap verloopt kun je ook diverse betaalmethoden koppelen aan jouw PS5 zodat jij nooit voor verrassingen komt te staan. Of de PS5 ook gebruik gaat maken van het Playstation Plus netwerk is nog geen duidelijkheid over. Zodra hier meer over bekend is vind je het hier!