Meteen naar de inhoud
Home » PS5 accessoires

PS5 accessoires

PS5 accessoires kopen? De PS5 komt uit op 19 november 2020 en er zullen dan ook allerlei accessoires voor de PS5 verschijnen. Verschillende PS-controllers, oplaadstations en headsets zijn slechts enkele voorbeelden. Deze PlayStation accessoires tillen jouw PS5 game beleving naar een hoger level. Wij hebben voor jou de beste PS5 accessoires op een rijtje gezet.

PS5 accessoires

PS5 accessoires

Welke PS5 accessoires zijn nou populair en worden veel verkocht? Bij de nieuwe PS5 console horen ook nieuwe accessoires. Er zijn tal van mogelijkheden om je PS5 uit te breiden. Bovendien kun je de PS5 met toebehoren kopen. Deze voordelige PS5-bundels komen samen met tal van extra benodigdheden. Inmiddels is al bekend dat de volgende accessoires beschikbaar zullen komen op de nieuwe PlayStation 5:

DualSeanse Controller

De meest bekende gameaccessoire voor de PS5 is natuurlijk de DualSense Controller. Met het bekende PlayStation design is deze nieuwe PlayStation Controller een lust voor het oog. Daarnaast is de controller volledig geoptimaliseerd om jou de beste game ervaring te bieden. Vind jouw goedkope PS5 controller.

PS5 oplaadstation

Met een PS5 oplaadstation kun je maximaal 2 DualSense controllers tegelijkertijd opladen. Dit oplaadstation sluit je apart aan op het stroomnet en je hoeft de PS5-controllers dus niet op de PlayStation aan te sluiten om ze op te laden. >>>

PS5 HD camera

Om jezelf op te nemen of om te streamen op de PS5 kun je een PS5 HD Camera aanschaffen. Deze PS5-camera is speciaal ontworpen om goed samen te werken met de nieuwe game-console. >>>

Pulse 3D-headset voor de PS5

Een andere gaming accessoire voor de PS5 is de speciaal ontworpen PS5-headset. Gamen met 3D audio? Dat doe je met deze Playstation 5 headset. Daarnaast maakt deze speciale PS5 headset gebruik van een dubbele noise-cancelling microfoon. Hierdoor game jij met perfect game-geluid. Uiteraard zijn er ook een aantal andere PS5 headsets. Deze game headsets zorgen ook voor optimaal geluid en de beste beleving. Bekijk alle PS5 headsets hier.

PS5 afstandsbediening

Met de speciale afstandsbediening voor de PS5 kun je eenvoudig media afspelen op je nieuwe PlayStation. De PS5-afstandsbediening heeft handige knoppen zodat je bijvoorbeeld eenvoudig YouTube en Netflix op je PS5 console kunt afspelen. >>>

PS5 racestuur

Speel je graag race games? Dan kun je jouw game “experience” naar een hoger level tillen door een PS5 racestuur. Eventueel zelfs met racepedalen voor de PlayStation 5. Ook “official licensed” PS4 sturen kun je op de PS5 blijven gebruiken. >>>

Gamestoelen

Comfortabel games spelen op jouw PS5 of een andere console of PC? Dan is een goede gamestoel noodzakelijk. Met een stoel voor gaming zorg je ervoor dat je een betere houding aanneemt tijdens het gamen. Een veel voorkomende klacht onder gamers is last van de rug. Deze rugklachten kun jij voorkomen door het kopen van een goede gamestoel. Alles weten over gaming stoelen? >>>

PS4 accessoires op de PS5 gebruiken

Kun je PS4 accessoires op de PS5 gebruiken? Sony heeft meteen duidelijkheid gegeven over de zogenaamde backwards compatibilteit van de PS4 accessoires. Er zijn veel PS4 accessoires die je ook op je PlayStation 5 kunt gebruiken. Zo kun je:

  • Een officiële PS4 racestuurtjes, arcade-sticks en joysticks voor bijvoorbeeld  vlieggames gebruiken op de PS5.
  • De ‘goud’ en ‘platinum’ draadloze headsets van de PS4 blijven gebruiken op de PS5. Ook headsets met een USB ingang of een audio-jack kun je op de PS5 blijven gebruiken.
  • De PS4 DualShock controller kun je ook op de PS5 blijven gebruiken.
  • De PS4 Move Motion Controller op de PS5 gebruiken.
  • En tenslotte kun je ook de PS4 VR Aim Controller op de PS5 gebruiken.

Een flinke lijst van PS4 toebehoren dus, die je gelukkig niet in een hoekje hoeft te leggen, maar gewoon op de PS5 kunt blijven gebruiken. Een goede zet!

PS5 accessoires kopen

Om voor jou de beste PS5 accessoires aanbiedingen op een rijtje te zetten, hebben wij voor jou de prijzen opgezocht. Je koopt PlayStation 5 accessoires bij één van onze partners:

Anderen bekeken ook: