Meteen naar de inhoud
Home » PS5 Kopen

PS5 Kopen

Wil jij een PS5 kopen? Dan hoef je gelukkig niet lang meer te wachten! 19 november 2020 komt de nieuwe console op de markt. Mogelijk kun je hem al eerder bestellen via de pre-orders. Met een pre-order kun je de Playstation alvast bestellen en wordt hij geleverd op de officiële release datum. Er zijn meer voordelen verbonden aan een pre-order. Zo kan het zijn dat er een goede bundeldeal komt. Of dat je hem een paar uurtjes eerder binnen krijgt dan dat deze verkrijgbaar is in de winkel. Zodra het mogelijk is, kun jij hier je pre-order plaatsen. De verkoopprijs van de PS5 is 499,- euro. Daarnaast is er nog de all digital variant, deze kost 399,-. Hij is hiermee vergelijkbaar met zijn voorgangers. Wil je weten waar je de nieuwe Playstation 5 kunt kopen? Wij hebben hieronder enkele aanbieders op een rij gezet met ieder hun eigen voordelen.

PlayStation 5 prijs vergelijken

Waar vind je de beste prijs voor de PS5? Wij hebben voor jou de actuele Playstation prijzen op een rijtje gezet zodat jij altijd de beste deal krijgt.

PS5 prijs vergelijken:

ps5 kopen

Waar is de Playstation 5 te koop?

De Playstation 5 zal in ieder geval te koop worden aangeboden bij de volgende aanbieders;

Voordelen Bol.com

Bol.com is een online retailer waar je vrijwel alle spullen kunt vinden die je zoekt. Dankzij de goede distributie en de juiste partners kan het bedrijf snel en veilig leveren. Daarbij heeft het enkele voordelen zoals het Bol.com Select programma.  Hiermee heb je nooit meer verzendkosten en kun je onder andere zelf je bezorg dag kiezen zelfs op zondag! Hierdoor kun jij dus gewoon vanaf jouw luie stoel jouw PS5 bestellen bij Bol.com

Voordelen Mediamarkt

Mediamarkt is een echte Duitse prijsvechter in elektronische producten. Met meer dan 50 vestgingen in Nederland is het een van de grootste retailers met fysieke winkels. Het grote voordeel is dan natuurlijk ook dat je er naartoe kunt gaan. Wanneer je jouw PS5 besluit te kopen bij Mediamarkt kun je altijd teruggaan naar de dichtstbijzijnde winkel. Vaak hebben veel vestigingen van Mediamarkt ruime openingstijden. Zo ruim zelfs dat wanneer er middennacht een game release is, dan gaan zij om open! Erg leuk om een keer mee te maken.

Voordelen Nedgame

Wil je een PS5 bestellen bij Nedgame dan ben je hier aan het juiste adres. Deze specialist in games en consoles heeft verspreid over Nederland zo’n 11 vestigingen. Een groot voordeel van deze winkel is dat er veel specialisme is. Dus je kunt je goed laten informeren over de verschillende typen PS5. Daarnaast hebben zij ook inruilacties waarmee je jouw oude PS4 kunt inruilen.

Voordelen Coolblue

Wil je jouw PS5 bij Coolblue kopen? Dat kan natuurlijk. Deze online retailer heeft alles in huis voor het complete aanbod om jouw game ervaring te optimaliseren. Een groot voordeel van Coolblue is dat zowel de levering als het retourbeleid vrijwel altijd helemaal perfect is. Dus ben je niet tevreden over jouw aankoop dan kun je het gemakkelijk weer retourneren.

Wij zullen speciaal voor jou de beste deals in de gaten houden zodat je nooit teveel betaalt voor jouw nieuwe spelcomputer.

Voordelen Amazon

Een nieuwkomer op de Nederlandse markt, maar natuurlijk al een gevestigde naam in de VS. We hebben het hier natuurlijk over Amazon. Een online platform waar je vrijwel alles kunt kopen. Een groot voordeel van Amazon is dat zij zich willen vestigen & de grootste willen worden in Nederland. Hierdoor verwachten wij veel stunten met prijzen. Daarnaast heb je met Amazon Prime nóg meer voordelen; toegang tot Twitch games, onbeperkt & gratis bezorging, dagelijkse aanbiedingen op heel veel producten en nog veel meer!