Meteen naar de inhoud
Home » Release datum PS5

Release datum PS5

Release datum PS5

De release datum van de nieuwe PS5 is bekend! Zowel de releasedatum als de prijs zijn vanavond bekend gemaakt door Sony via een online presentatie op de website. Tijdens de presentatie kwam naar voren dat er twee verschillende prijzen voor de PS5 en de PS5 all digital. Daarnaast werd er onderscheid gemaakt tussen de verschillende werelddelen. 

PS5 release datum Nederland

Er werd in de afgelopen weken al flink gespeculeerd over de PS5 release datum in Nederland. Volgens de speculanten had Amazon al deels de release datum verklapt door een wallmount voor de PS5 aan te bieden per 19 november. Dit werd vanavond bevestigd. In de VS en Azië kunnen ze al een weekje eerder genieten van de nieuwe console. Hier in Europa komt de PS5 op donderdag 19 november uit. Dit is dus vlak voor Black Friday 2020 en Cybermonday 2020 de kans is echter klein dat er dan al flinke aanbiedingen komen gezien de console nog maar net uit is. Desondanks gaan wij ervoor zorgen dat de beste aanbiedingen hier op deze site aangeboden worden.

Prijs PS5

Ook werd de prijs Sony bekend gemaakt. Hij gaat over vrijwel de hele wereld hetzelfde kosten het lijkt niet uit te maken of het gaat om Euro / dollar / Yen etc. Voor ons in Europa geldt natuurlijk de euro prijs en deze komt uit op 499,- euro voor de PS5. 

Wil je liever de digital versie; de PS5 all Digital kost 399, – euro.

Wil je jouw PS5 snel in huis hebben? Dat kan! Zorg ervoor dat je er snel bij bent door op de hoogte te blijven van alle aanbiedingen en bestelmomenten. Zodra het kan kun jij via de knop hieronder jouw PS5 vast pre-orderen.

PS5

Update PS5 Release datum: 9 september:

Microsoft heeft de releasedatum voor de nieuwe xbox uitgebracht. De console zal per 19 november 2020 verkrijgbaar zijn op de bekende verkooppunten. De pre-orders zijn beschikbaar vanaf 22 september. De prijs van de nieuwe console ligt op de $499. Zoals je ziet is de prijs weergegeven in dollars. De prijs in euro’s is nog even afwachten. Klik hier om alles te lezen over de Xbox Series X. Wij verwachten dat Sony niet lang zal uitblijven met het nieuws rondom de release datum van de nieuwe PS5. Wij zorgen er in ieder geval voor dat jij op de hoogte blijft!

Net als jij wachten wij in spanning af wanneer de release datum voor de PS5 bekend gemaakt wordt. Wij verwachten dat de console ergens in het najaar van 2020 verkrijgbaar is bij de bekende verkooppunten. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom de release van de Playstaion 5? Houd dan onze website in de gaten. Wij speuren 24/7 al het nieuws rondom de nieuwe console af zodat jij dit niet hoeft te doen!